Topi awéwé Anyar rex kelinci bulu rajutan topi pabrik outlet pabrik

Pedaran pondok:

Éta didamel tina kelenci Rex sareng rubah pérak. Éta saderhana, modis sareng haneut Rex Kelenci tangan anyaman, modis sareng lemes Pilih bolong elastis, anjeunna topi elastis, henteu kedah diluyukeun atanapi milih ukuran Kepala bola bulu rubah pérak, langkung saé Rupa-rupa warna tiasa disaluyukeun, Anjeun tiasa ngamutahirkeun desain numutkeun ideu anjeun Dina usum tiis, urang kedah ngan ukur kahaneutan tapi ogé mode seger pikeun babarengan.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Éta didamel tina kelenci Rex sareng rubah pérak. Éta saderhana, modis sareng haneut Rex Kelenci tangan anyaman, modis sareng lemes Pilih bolong elastis, anjeunna topi elastis, henteu kedah diluyukeun atanapi milih ukuran Kepala bola bulu rubah pérak, langkung saé Rupa-rupa warna tiasa disaluyukeun, Anjeun tiasa ngamutahirkeun desain numutkeun ideu anjeun Dina usum tiis, urang kedah ngan ukur kahaneutan tapi ogé mode seger pikeun babarengan.

Haneut, kaéndahan sareng modis nyaéta milih bulu Alami organik & kageulisan, mulya Tapi henteu kedah mahal.

Kami pabrik produk bulu, tapi ogé pabrik anjeun, anjeun tiasa ngarancang gaya anjeun nyalira, kami bakal ngahasilkeun. Ieu mangrupikeun tren kapayunna, janten produk sareng merk anu pikaresepeun, modis sareng unik, sareng ngawasa kualitasna. Divisi desain sareng produksi, sareng kerjasama sareng tacit sareng integrasi. Harepan anjeun ogé harepan kami. Kami bakal janten bagian tina pantun, sabab éta mangrupikeun topik anu abadi. Hayu urang damel babarengan pikeun nambihan warna pikeun kahirupan jalma anu langkung saé. Kami pabrik anu propésional, sanés operator, teu paduli kana halaman wéb kami, miharep anjeun ngeunaan miara produk sareng tulus, ngarepkeun email anjeun. Punten taroskeun ka kami upami aya patarosan

REX FUR ngajait Elastis Hat

Jumlah gaya SJH11
Gaya Topi Élastis
Bahan permukaan: 100% bulu kelinci Rex dicelup sareng fox fox boll
Ukuran ukuran bébas / Elastis
Warna kustomisasi
Pamandangan anu lumaku Luar
Kontrol kualitas internal / pihak katilu
Harga FOB $ 12
Métode pamukiman T / T, Western Union, bank online
Min.Order kelir20-50 potongan
Balanja Express, angkutan laut, angkutan udara
Modeu pangiriman angkutan udara atanapi laut numutkeun kabutuhan pelanggan

NAHA MILIH KAMI?

  • Pangalaman

    10 + taun pangalaman pembuatan, urang gaduh tim propésional
  • Sertifikasi Qualitu

    Pabrik perusahaan parantos lulus auddit ISO pihak katilu
  • Laporan Tés Sertifikasi Nasional

    Laporan uji agénsi uji sertifikasi nasional CANS
  • OEM & ODM

    OEM & ODM, ngagaduhan kakuatan téknis anu kuat ngembangkeun sareng ngaropea sakumaha pamundut anjeun
  • Pesenan Leutik

    Kami gaduh kamampuan anu hébat pikeun nyayogikeun syarat urutan alit sareng réaksi gancang
  • Pabrik

    Anjeun tiasa langsung dok sareng pabrik sareng nganggona salaku pabrik anjeun nyalira

KUMAHA URANG NGANGGO ANJEUN

  • Kirimkeun panilitian anjeun

  • OEM & ODM

  • Komunikasi

  • Sampling

  • PO

  • Produksi ageung

  • Ngepak

  • Pangiriman

  • Jasa saatos-jualan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali