Kantong awéwé 2021 pola énggal kantong mode bulu domba Tibet borong

Pedaran pondok:

Handbag kulit Fox sareng sapi anyar ieu cocog pikeun anjeun dina usum semi, gugur sareng usum salju. Éta tiasa janten portabel atanapi satchel. Tali na tiasa diatur sareng tiasa dicabut. Éta bakal ngaropea pikeun anjeun.


  • 2021 gaya anyar: kantong domba
  • :
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Katerangan

    Pantun sareng awét.
    Tekstur mulya kapasitas luhur
    Bulu domba Tibét kualitas luhur, sareng kulit sapi
    Témbongkeun gaya unik kami, kuring yakin éta bakal narik langkung seueur anu resep pikeun anjeun
    Handbag kulit Fox sareng sapi anyar ieu cocog pikeun anjeun dina usum semi, gugur sareng usum salju. Éta tiasa janten portabel atanapi satchel. Tali na tiasa diatur sareng tiasa dicabut. Éta bakal ngaropea pikeun anjeun.
    Tingali ukuranana, éta kantong leutik, tapi kusabab rubah kandel di luar, éta bakal katingali langkung ageung, tapi imut pisan.
    Penyambung zipper pikeun aksés gampang, Dua ritsleting di luhur mempermudah anjeun pikeun mukakeunana sareng saku ritsleting di jero pikeun mastikeun kasalametan barang berharga anjeun.
    Kulit sapi dianggo salaku bahan bantu pikeun mastikeun katahanan.
    Lapisan poliéster ngajantenkeun gampang dibersihkeun. Éta caket kana kulit kantong, janten langkung lega sareng rapih
    Pasokan langsung ti pabrik énggal, Kami produksi langsung propésional, simpen tautan panengah anu teu perlu, janten biaya komoditi anjeun bakal janten anu panghandapna
    Perlindungan lingkungan organik
    Haneut, kaéndahan sareng modis nyaéta milih bulu
    Organik & kageulisan alami, mulya
    Tapi éta henteu kedah mahal

    Data Produk DAS FURHION BAGS Domba

    Jumlah gaya SJ2112
    Gaya kantong leungeun / Satchel / kantong taktak
    Bahan permukaan: 100% domba Tibét FUR sareng 100% kulit sapi, pedalaman: poliéster
    Ukuran Panjang, jangkungna sareng lébar: 25cm * 18cm * 12cm
    Warna kustomisasi
    Modeu panutupan Zipper
    Warna hardware hideung
    Pamandangan anu lumaku Luar
    Kontrol kualitas internal / pihak katilu
    Harga FOB $ 35- $ 40
    Métode pamukiman T / T, Western Union, bank online
    Min.Order Biasa warna20-50 potongan, warna khusus 100-200 potongan
    Balanja Express, angkutan laut, angkutan udara
    Modeu pangiriman angkutan udara atanapi laut numutkeun kabutuhan pelanggan

    NAHA MILIH KAMI?

    • Pangalaman

      10 + taun pangalaman pembuatan, urang gaduh tim propésional
    • Sertifikasi Qualitu

      Pabrik perusahaan parantos lulus auddit ISO pihak katilu
    • Laporan Tés Sertifikasi Nasional

      Laporan uji agénsi uji sertifikasi nasional CANS
    • OEM & ODM

      OEM & ODM, ngagaduhan kakuatan téknis anu kuat ngembangkeun sareng ngaropea sakumaha pamundut anjeun
    • Pesenan Leutik

      Kami gaduh kamampuan anu hébat pikeun nyayogikeun syarat urutan alit sareng réaksi gancang
    • Pabrik

      Anjeun tiasa langsung dok sareng pabrik sareng nganggona salaku pabrik anjeun nyalira

    KUMAHA URANG NGANGGO ANJEUN

    • Kirimkeun panilitian anjeun

    • OEM & ODM

    • Komunikasi

    • Sampling

    • PO

    • Produksi ageung

    • Ngepak

    • Pangiriman

    • Jasa saatos-jualan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali