Kantong awéwé 2021 pola anyar kantong rubah bulu asli borong

Pedaran pondok:

Pantun sareng awét.

Tekstur mulya kapasitas luhur

Kulit rubah kualitas luhur, kulit sapi

Témbongkeun gaya unik kami, kuring yakin éta bakal narik langkung seueur anu resep pikeun anjeun

Handbag kulit Fox sareng sapi anyar ieu cocog pikeun anjeun dina usum semi, gugur sareng usum salju. Éta tiasa janten portabel atanapi satchel. Tali na tiasa diatur sareng tiasa dicabut. Éta bakal ngaropea pikeun anjeun.

Tingali ukuranana, éta kantong leutik, tapi kusabab rubah kandel di luar, éta bakal katingali langkung ageung, tapi imut pisan.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Pantun sareng awét.

Tekstur mulya kapasitas luhur

Kulit rubah kualitas luhur, kulit sapi

Témbongkeun gaya unik kami, kuring yakin éta bakal narik langkung seueur anu resep pikeun anjeun

Handbag kulit Fox sareng sapi anyar ieu cocog pikeun anjeun dina usum semi, gugur sareng usum salju. Éta tiasa janten portabel atanapi satchel. Tali na tiasa diatur sareng tiasa dicabut. Éta bakal ngaropea pikeun anjeun.

Tingali ukuranana, éta kantong leutik, tapi kusabab rubah kandel di luar, éta bakal katingali langkung ageung, tapi imut pisan.

Dua ritsleting di luhur mempermudah anjeun pikeun mukakeunana sareng saku ritsleting di jero pikeun mastikeun kasalametan barang berharga anjeun.

Kulit sapi dianggo salaku bahan bantu pikeun mastikeun katahanan.

Lapisan poliéster ngajantenkeun gampang dibersihkeun. Éta caket kana kulit kantong, janten langkung lega sareng rapih

Pasokan langsung ti pabrik énggal, Kami produksi langsung propésional, simpen tautan panengah anu teu perlu, janten biaya komoditi anjeun bakal janten anu panghandapna

Perlindungan lingkungan organik

Haneut, kaéndahan sareng modis nyaéta milih bulu

Organik & kageulisan alami, mulya

Tapi éta henteu kedah mahal

Data Produk Kantong Bulu Rubah

Jumlah gaya SJ2102
Gaya portabel / Satchel
Bahan permukaan: 100% rubah dicelup sareng 100% kulit sapi, pedalaman: poliéster
Ukuran Panjang, jangkungna sareng lébar: 24cm * 18cm * 12cm
Warna kustomisasi
Warna hardware hideung
Pamandangan anu lumaku Luar
Kontrol kualitas internal / pihak katilu
Harga FOB $ 40- $ 60
Métode pamukiman T / T, Western Union, bank online
Min.Order Biasa warna20-50 potongan, warna khusus 100-200 potongan
Balanja Express, angkutan laut, angkutan udara
Modeu pangiriman angkutan udara atanapi laut numutkeun kabutuhan pelanggan

Dina usum tiis, urang kedah ngan ukur kahaneutan tapi ogé mode seger pikeun babarengan. Haneut, kaéndahan sareng modis nyaéta milih bulu Alami organik & kageulisan, mulya Tapi henteu kedah mahal pabrik bulu Profesional

NAHA MILIH KAMI?

  • Pangalaman

    10 + taun pangalaman pembuatan, urang gaduh tim propésional
  • Sertifikasi Qualitu

    Pabrik perusahaan parantos lulus auddit ISO pihak katilu
  • Laporan Tés Sertifikasi Nasional

    Laporan uji agénsi uji sertifikasi nasional CANS
  • OEM & ODM

    OEM & ODM, ngagaduhan kakuatan téknis anu kuat ngembangkeun sareng ngaropea sakumaha pamundut anjeun
  • Pesenan Leutik

    Kami gaduh kamampuan anu hébat pikeun nyayogikeun syarat urutan alit sareng réaksi gancang
  • Pabrik

    Anjeun tiasa langsung dok sareng pabrik sareng nganggona salaku pabrik anjeun nyalira

KUMAHA URANG NGANGGO ANJEUN

  • Kirimkeun panilitian anjeun

  • OEM & ODM

  • Komunikasi

  • Sampling

  • PO

  • Produksi ageung

  • Ngepak

  • Pangiriman

  • Jasa saatos-jualan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali