kantong awéwé 2021 pola anyar kantong rubah bulu fashion borong

Pedaran pondok:

Handbag kulit Fox sareng sapi anyar ieu cocog pikeun anjeun dina usum semi, gugur sareng usum salju. Éta tiasa janten portabel atanapi satchel. Tali na tiasa diatur sareng tiasa dicabut. Éta bakal ngaropea pikeun anjeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Pantun sareng awét.
Tekstur mulya kapasitas luhur
Bulu rubah alami kualitas luhur, sareng kulit sapi
Témbongkeun gaya unik kami, kuring yakin éta bakal narik langkung seueur anu resep pikeun anjeun
Handbag kulit Fox sareng sapi anyar ieu cocog pikeun anjeun dina usum semi, gugur sareng usum salju. Éta tiasa janten portabel atanapi satchel. Tali na tiasa diatur sareng tiasa dicabut. Éta bakal ngaropea pikeun anjeun.
Tingali ukuranana, éta kantong leutik, tapi kusabab rubah kandel di luar, éta bakal katingali langkung ageung, tapi imut pisan.
Penyambung zipper pikeun aksés gampang, Dua ritsleting di luhur mempermudah anjeun pikeun mukakeunana sareng saku ritsleting di jero pikeun mastikeun kasalametan barang berharga anjeun.
Kulit sapi dianggo salaku bahan bantu pikeun mastikeun katahanan.
Lapisan poliéster ngajantenkeun gampang dibersihkeun. Éta caket kana kulit kantong, janten langkung lega sareng rapih
Pasokan langsung ti pabrik énggal, Kami produksi langsung propésional, simpen tautan panengah anu teu perlu, janten biaya komoditi anjeun bakal janten anu panghandapna
Perlindungan lingkungan organik
Haneut, kaéndahan sareng modis nyaéta milih bulu
Organik & kageulisan alami, mulya
Tapi éta henteu kedah mahal

Data Produk FOX FURHION BAGS FASHION

Jumlah gaya SJ2111
Gaya portabel / Satchel / kantong taktak
Bahan permukaan: 100% rubah FUR sareng 100% kulit sapi, pedalaman: poliéster
Ukuran Panjang, jangkungna sareng lébar: 25cm * 18cm * 12cm
Warna kustomisasi
Modeu panutupan Zipper
Warna hardware hideung
Pamandangan anu lumaku Luar
Kontrol kualitas internal / pihak katilu
Harga FOB $ 100- $ 140
Métode pamukiman T / T, Western Union, bank online
Min.Order Biasa warna20-50 potongan, warna khusus 100-200 potongan
Balanja Express, angkutan laut, angkutan udara
Modeu pangiriman angkutan udara atanapi laut numutkeun kabutuhan pelanggan

NAHA MILIH KAMI?

  • Pangalaman

    10 + taun pangalaman pembuatan, urang gaduh tim propésional
  • Sertifikasi Qualitu

    Pabrik perusahaan parantos lulus auddit ISO pihak katilu
  • Laporan Tés Sertifikasi Nasional

    Laporan uji agénsi uji sertifikasi nasional CANS
  • OEM & ODM

    OEM & ODM, ngagaduhan kakuatan téknis anu kuat ngembangkeun sareng ngaropea sakumaha pamundut anjeun
  • Pesenan Leutik

    Kami gaduh kamampuan anu hébat pikeun nyayogikeun syarat urutan alit sareng réaksi gancang
  • Pabrik

    Anjeun tiasa langsung dok sareng pabrik sareng nganggona salaku pabrik anjeun nyalira

KUMAHA URANG NGANGGO ANJEUN

  • Kirimkeun panilitian anjeun

  • OEM & ODM

  • Komunikasi

  • Sampling

  • PO

  • Produksi ageung

  • Ngepak

  • Pangiriman

  • Jasa saatos-jualan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali