Online Hong Kong International Fur Fashion Show dibuka dinten ayeuna

Asosiasi Bulu Internasional

Tanggal 1 Maret 2021, Pameran Pantun Internasional Hong Kong Internasional online dibuka dinten ayeuna! Asosiasi Industri Bulu Hong Kong ngabagéakeun pembeli ti sakumna penjuru dunya!

Asosiasi Industri Bulu Hong Kong resep pisan nampi ucapan selamat ti organisasi industri, kalebet mark oaten, CEO Asosiasi Industri Bulu Internasional, Li Yuzhong, Présidén Asosiasi Kulit Cina, Feng Baoxing, wakil presiden Kamar Dagang Cina pikeun impor sareng ékspor dahareun, hasil bumi sareng ternak, Sergey stolbov, Présidén Féderasi bulu Rusia sareng Kim Hyuk, Présidén Koréa industri bulu Korea Présidén Joo, Présidén Asosiasi Bulu Jepang, Hongjiu Obuchi, CEO Magnus Ljung

Pameran mode Hong Kong International Fur online pikeun nyiptakeun platform perdagangan énggal pikeun industri!

Kuring miharep Hong Kong Fur Fair suksés lengkep!

Pikeun palanggan anu teu acan ngadaptar, punten daptar sateuacanna ngalangkungan tautan ieu. Tong sono!

https://register.eventxtra.com/3b75f079-b814-4343-8341-71af1650e8da?locale=zh_ cn

1.3

Dina Maret 1,2021 Pameran Pantun Internét HongKong internét online anyar dibuka .Kami ngiringan pameran.

Perusahaan urang ngamimitian ngarencanakeun 2 taun ka pengker, tapi ngiringan kana kagiatan ieu pikeun waktos cemara dina wabah éta.

Mudah-mudahan dunya langkung gancang.

Pameran perdagangan Milan, anu mimitina dijadwalkeun pikeun Maret, parantos ngabolaykeun sadaya paméran fisik. Pameran koper TheOneMilano, Milan (MIPEL) taun ayeuna, Paméran barang-barang koper sareng barang kulit Milan (MICAM Milano), Pameran Kulit Kulit Milan (Lineapelle), paméran jati sareng paméran barang konsumén (HOMI) sadayana ditunda ku COVID-19 kusabab pangaruhna. Sanaos panitia nyobian anu pangsaéna pikeun ngayakeun pameran, aranjeunna parantos mutuskeun henteu ngayakeun paméran fisik anu ngabutuhkeun tanaga hadir dina taun ieu pikeun pertimbangan umum.

11
12

Acara papakéan awéwé Milano high end mangrupikeun gabungan tina dua paméran anu kawéntar, mipap sareng mifur. Mipap mangrupikeun acara papakéan internasional anu digagas sareng diayakeun ku Fiera Milano, sareng mifur mangrupikeun acara bulu internasional anu diatur sareng diayakeun ku ente fieristico mifur.

Mifur mangrupikeun paméran fashion bulu anu terkenal internasional sareng bagian anu penting dina theonemilano. Mangrupikeun kasempetan penting pikeun paméran bulu pikeun ngaluncurkeun gaya sareng tren mode pangénggalna. Anu mésér asalna ti penjuru dunya. Éta ogé platform perdagangan mode bulu internasional anu penting.

Numutkeun paréntah perdana menteri Italia ngeunaan COVID-19, sadaya paméran fisik dilarang dugi ka 5 Maret 2021. Nanging, sanaos kagiatan di luhur diidinan diayakeun saatos 6 Maret, kualitas aslina sareng perhatian kagiatanana moal tiasa dijamin. Naon deui, pembeli ti sakumna penjuru dunya moal tiasa sumping, sareng aranjeunna anu masihan Milan status anu kawéntar di dunya. Watesan internasional ngeunaan kaséhatan sareng perjalanan henteu tiasa, sapertos biasana, ngamungkinkeun rébuan tamu aman ka Pusat Konvensi sareng Pameran Milan anu anyar di Italia.

Kusabab ieu, dina sababaraha minggu ka hareup, panitia bakal nempatkeun sagala usaha sareng dana kana pameran digital. Sanaos paméran maya henteu tiasa sacara lengkep ngagantikeun paméran fisik, aranjeunna bakal masihan kasempetan ka paméran pikeun mésér karyana dina saluran digital.


Waktos Post: Mar-25-2021