Pertunjukan Pantun Bulu Milan 2019

Anu nganggo Milano high end feather fashion sareng awéwé siap nganggo acara

22-25 Pébruari, 2019

Milano anu pangénggalna bakal diayakeun ti 22 dugi ka 25 Pébruari 2019 di fieramilanocity

Bubuka paméran:

Anu hiji Milano baheulana kawanoh salaku paméran profesional produk bulu terkenal mifur. Kusabab lahirna di 1996, mifur parantos janten tempat anu penting pikeun pabrik bulu sareng bulu Italia anu kawéntar di dunya pikeun ngaluncurkeun produk énggal sareng ngaleupaskeun inpormasi ngeunaan musim produk. Salaku pamimpin tren, mifur parantos janten vane angin pikeun toko eksklusif, toko konsep, butik sareng mall balanja. Butuh pantun salaku bahasa sareng kontak bisnis na salaku pangrojongna pikeun ngawangun jembatan antara barang-barang Italia sareng pasar dunya.

342 mérek ti 269 perusahaan ngiringan hiji pameran Milano spring usum kamari. Diantarana, kamar bulu Dagang Cina ngayakeun langkung ti 40 paméran Cina kalayan luas paméran ampir 1000 méter pasagi. Paméran éta ogé narik 10980 pembeli profesional ti sakumna dunya, langkung ti 60% diantarana mangrupikeun pembeli luar negeri di luar Italia.

Kamar dagang Cina bulu mangrupikeun agén umum mifur di Cina. Dugi ka ayeuna, éta parantos ngayakeun perusahaan domestik pikeun ngiringan paméran di Itali salami tujuh taun berturut-turut. Di taun 2019, kawasan paméran ampir 1000 méter pasagi, sareng skéma hiasan khusus hasil ngahijikeun sareng logo Cina parantos didésain kanggo paméré, ngajantenkeun gambar stan langkung menonjol.

Mangga kontak:

Agén umum éksklusif mifur di Cina - cabang bulu tina Kamar Dagang Cina pikeun impor sareng ékspor tuangeun, hasil bumi sareng peternakan

2019 Pameran bulu One Milano dibuka, Aya kami.

5, 1 Maret 2016 ShangHai Wétan China Fair, Paméran dibuka .Kami ngiringan pameran.

1.5
1.6

Waktos Post: Mar-25-2021