IFF ngajalankeun Strategi Kelestarian - 'Bulu Alam'

Ku furfashion

17 Pébruari 2020

Industri bulu global parantos ngaluncurkeun program anu ambisius sareng arah anu jelas pikeun perjalanan industri sareng ranté suplai anu langkung seueur ngeunaan karaharjaan sato, perlindungan lingkungan sareng masarakat sareng komunitas anu damel di séktor salaku bagian tina strategi kelestarian kahijina.

Strategi ieu diluncurkeun ku Féderasi Bulu Internasional (IFF), badan global pikeun sektor bulu, dina acara anu pas sareng London Fashion Week di Kedubes Denmark di London dina 17 Pébruari.

KETUA EKSPÉTIF IFF, MARATÉ OATEN KOMENTAR:

"Strategi ieu bakal ngébréhkeun kerangka sareng ambisi anu bakal datang pikeun sektor bulu, dumasar kana tujuan pangwangunan sustainable PBB, sareng bakal diwangun ku inisiatif global anu lemah, intervensi sasaran sareng tujuan anu jelas anu bakal mindahkeun industri janten leres-leres sustainable .

"Bulu mangrupikeun salah sahiji bahan alami anu paling lestari, lambang 'modél laun', sareng mangrupikeun industri anu sakitar $ 30billion per taun anu ngerjakeun ratusan rébu di panjuru dunya. Sadaya anu kalibet dina sektor ieu sareng langkung lega ranté suplai ngagaduhan peran pikeun ngabantosan pikeun ngahontal sareng ngudangkeun tujuan anu ambisius ieu sareng strategi ieu bakal ngabantosan aranjeunna pikeun ngalakukeun éta. "

Strategi Bulu Alam bakal diwangun ku 3 pilar konci sareng 8 inisiatip utama:

Saé kanggo Karaharjaan

Saé kanggo Lingkungan

Saé kanggo Jalma

Kaluaran pers anu ngagabungkeun 8 prakarsa utama tiasa dipendakan di dieu

Strategi Kelestarian tiasa dipendakan di dieu

Sentimen industri: dunya urang mangrupikeun dunya anu saé. Urang sadayana hoyong ngudag sareng nyugemakeun, buluna salaku pamimpin pantun moal kakurangan. Sanaos kanggo waktos anu singget, sababaraha urang nolak bulu handapeun panutup ngajaga sato, biantara sapertos kieu henteu sampurna. Demi sato, urang kedah lirén heula tuangeun daging. Sapi, domba, babi, hayam jeung sajabana ogé sato, sareng éta mangrupikeun nomer anu pangageungna. Ngajagaan sato sanés hartosna urang henteu kedah nyumponan kabutuh manusa. Kami ngangkat aranjeunna saé sareng ngantepkeun aranjeunna ngalaksanakeun misi ku sepi. Hayu kaendahanana teras-terasan ningalikeun di sakitar urang. ieu perjalanan anu saé. Aya sababaraha individu anu meuncit kalayan kejem, tapi éta mangrupikeun minoritas, sareng éta bakal laun janten langkung saé. Bulu mangrupikeun bahan organik, anu henteu bahaya pikeun manusa sareng bumi. Lawon kimia henteu tiasa ngagentosanana. Kami yakin pisan yén kacintaan urang kana bulu bakal teras-terasan salamina.


Waktos Post: Mar-25-2021