Pangetahuan bulu, sababaraha jinis bulu umum, anu mana anu anjeun paling resep?

Daptar sababaraha jinis bulu umum pikeun anjeun

1, ucing Lynx

Ieu utamina dihasilkeun di Amérika Serikat, Kanada sareng Rusia. Mangrupikeun bulu anu pangsaéna kalayan ingetan kahaneutan anu kuat, tapi anu paling penting nyaéta terang pisan sareng bulu anu paling mahal. Bagéan anu paling berharga tina bulu lynx nyaéta beuteung na. Bulu bodas susu na dituruban bintik kulawu sareng hideung.

Salaku salah sahiji furs langka anu paling luhur, lynx ngagaduhan kalembutan anu luar biasa sareng luster anu tiada tara, sareng pola alami henteu dipibanda ku anu sanés. Ngaliwatan rarancang prosés bulu deui, pola unik lynx tiasa dikedalkeun sacara incisively sareng jelas, anu teuing saé ditingali.

1.1

2, Sable

Ieu utamina dihasilkeun di Amérika Serikat, Kanada sareng Rusia. Mangrupikeun bulu anu pangsaéna kalayan ingetan kahaneutan anu kuat, tapi anu paling penting nyaéta terang pisan sareng bulu anu paling mahal. Bagéan anu paling berharga tina bulu lynx nyaéta beuteung na. Bulu bodas susu na dituruban bintik kulawu sareng hideung.

Warna sable dibasajankeun coklat poek (caket hideung) dugi ka coklat dugi ka koneng / emas enteng. Jarum wol padet, lemes sareng menawan. Aranjeunna sering dianggo ngadamel baju, hiasan sareng objék alit sanésna, sapertos syal sareng selendang.

2

3, domba Swakara

Swakara nyaéta kulit domba langka ti Namibia. kulit lemes sareng langsing. Éta kulit domba méwah luhur sadunya. Kalayan pesona anu unik, hérang alami sareng kurva unik sareng kompak sareng pola benang, kulit domba swakara parantos janten salah sahiji bahan bulu mulya anu diniatkeun ku désainer jajaran kahiji. Dipikawanoh salaku industri mode anu énggal sareng mahal, sareng ngagaduhan judul "intan hideung Afrika", kalayan harga tinggi.

Téktur alami sareng gloss unik sareng luster mawa gaya

3

4, Chinchilla

jarum chinchilla lemes sareng caket, sareng panangan karaosna lemes, sareng éta dianggap salah sahiji ti saeutik lawon méwah. chinchilla ti Amérika Kidul ayeuna ditangtayungan pinuh di alam liar. Tempatna di kebon di Amérika Kalér, Amérika Kidul, sareng Éropa. Kaseueuran warna chinchilla anu kulawu biru saé, warna tukangna langkung poék, warna dina dua sisi laun-laun janten langkung énténg.

Kusabab ukuranana leutik, biasana dipaké pikeun nyieun potongan produk bulu leutik sareng dipangkas, tapi ogé dianggo pikeun ngadamel papakéan bulu sadayana, tapi hargana! Mahal pisan kanggo ngadamel sakedik kulit wungu

Salaku tambahan pikeun haneut dina usum salju, tékstur lemes tina chinchilla tiasa masihan anjeun kanikmatan sutra anu tiada tandingan

5

5, Rubah

Bulu rubah ngagaduhan ciri rambut panjang sareng nutup. Bulu rubah mangrupikeun rupa-rupa, sareng dugi ka 20 spésiés dibagi ku warna, kalebet poék, beureum, coklat sareng bodas.

Jarum rambut tina kulit rubah jelas langkung panjang tibatan ramuan anu sanésna, anu gampang pisan dikenalkeun. Ku alatan éta, kulit rubah cocog pikeun hiasan renda, desain asesoris sareng busana bulu lawon berharga. Bulu rubah bentukna mengembang sareng tékstur pantun anggun, henteu ngan dipikacinta ku désainer, tapi ogé dipilarian ku ahli fashion.

Kerah, leungeun baju, syal, awak sareng hem, teu sesah ningali yén kulit rubah langkung bagian tina mode, muncul dina acara unggal musim sareng janten sorotan mode.

6

6, Mink

Mink mangrupikeun produk bulu pang populerna dina fashion. Mink ngagaduhan rupa-rupa warna, kalebet langkung ti 25 warna alami, mimitian ti bodas dugi ka hideung, mutiara, ungu, safir, coklat sedeng, sareng coklat tua.

Komo kantong bulu bulu tradisional ayeuna gaduh bentuk anyar

Warna anu warna-warni sareng pola anu saé sadayana ngajantenkeun jas mink dina T-panggung nampilkeun lampu anu béda. Éta ngarobih kesan tradisional tina bulu mink baheula. Éta moal tiasa ngabantosan jalma-jalma heran yén bulu mink masih tiasa sapertos kieu, nyandak pilihan anyar anu langkung modis

7

7, Domba

Domba tiasa dicelupkeun kana sababaraha warna. Dina minggu-minggu pantun utama, domba tiasa ditingali dimana-mana. Rupa-rupa domba ogé tiasa nyandak épék visual anu langkung béda, sapertos jas anu diintegrasikeun sareng domba sareng wol, atanapi motong bulu. Bentuk dompét anu teu aya bandingna sareng pangaruh anu dinamis dipilarian ku tren fashion sareng janten fokus mutlak tina mode.

Kantong domba, tambahkeun sakedik matéri pikeun pantun.

8

8, Kelenci

Éta kabagi kana Rex Kelinci sareng kelenci

Buuk kelenci Rex anu saé ngagaduhan kapadetan tinggi, lemes sareng lemes, lemes sareng rapih, sareng penampilan anu anca.

Kelenci kandel sareng buluan. Sigana liar

9

Stiker buluan

Ngeunaan bulu alami

Aya seueur jinis bulu alami, utamina ti Amérika Kalér, Rusia, Éropa kalér sareng Cina. Langkung ti 90% produk bulu dina pasaran dibudidayakan.

Pamakéan bulu henteu ngan ukur moal ngarusak ékosistem, tapi ogé moal ngabalukarkeun cilaka ka alam. Pikeun mastikeun kualitas bulu, patani sato merhatoskeun pisan kana karaharjaan sato, sareng sacara ati-ati ngatur peternakan pikeun nyayogikeun nutrisi anu nyukupan sareng lingkungan hirup anu saé pikeun sato. Sajumlah leutik diantarana sato liar, tapi kagiatan moro sato liar dikawasa ketat ku pamaréntah lokal: sadaya moro kedah kéngingkeun lisénsi, sareng usum moro, spésiés sareng kuantitas terbatas, supados ngajaga sababaraha spésiés anu béda sato liar sareng ngajaga kasaimbangan ékologis alami.

Sumber: pembantu rumah tangga bulu, hak cipta ku panulis aslina

10

Waktos Post: Mar-25-2021