Warta

  • Pos waktos: Jun-07-2021

    Plastik henteu modis: konsumén ngadukung bulu alami, kulit sareng wol F Association Fur Internasional IFF 19 Mei Anjeun nembé nembé maca laporan konperénsi pers anu judulna "bulu perlindungan lingkungan", sareng anjeun ngahuleng dina "kamajuan jaman". Tapi tiasa urang ...Maca deui »

  • Milan Fur Fashion Show 2019
    Waktos Post: Mar-25-2021

    The Milano high end feather fashion sareng awéwé siap nganggo acara 22-25 Pébruari, 2019 Milano pangénggalna bakal diayakeun ti 22 dugi ka 25 Pébruari 2019 dina bubuka Pameran fieramilanocity: Anu hiji Milano baheulana kawanoh salaku bulu terkenal di dunya produk prof ...Maca deui »

  • IFF Launches Sustainability Strategy – ‘Natural Fur’
    Waktos Post: Mar-25-2021

    Ku furfashion 17 Pébruari 2020 Industri bulu global parantos ngaluncurkeun program anu ambisius sareng arah anu jelas pikeun perjalanan pikeun industri sareng ranté pasokan anu langkung seueur ngeunaan karaharjaan sato, perlindungan lingkungan sareng masarakat sareng komunitas anu damel di séktor éta ...Maca deui »

  • Online Hong Kong International Fur Fashion Show opens today
    Waktos Post: Mar-25-2021

    Asosiasi Bulu Internasional Tanggal 1 Maret 2021, Pameran Pantun Internasional Hong Kong Internasional online dibuka dinten ayeuna! Asosiasi Industri Bulu Hong Kong ngabagéakeun pembeli ti sakumna penjuru dunya! Asosiasi Industri Bulu Hong Kong resep pisan ngabagéakeun ...Maca deui »

  • Fur knowledge, several kinds of common fur, which one do you like best?
    Waktos Post: Mar-25-2021

    Daptar sababaraha jinis bulu umum pikeun anjeun 1, ucing Lynx Hal ieu utamina dihasilkeun di Amérika Serikat, Kanada sareng Rusia. Mangrupikeun bulu anu pangsaéna kalayan ingetan kahaneutan anu kuat, tapi anu paling penting nyaéta anu hampang pisan sareng bulu anu paling mahal. Bagian anu paling berharga ...Maca deui »

  • Responsible Fur
    Waktos Post: Mar-09-2021

    IFF MELANCARKEUN STRATEGI KEKAYAAN - 'ALAM ALAM' Ku furfashion 17 Pébruari 2020 Industri bulu global parantos ngaluncurkeun program anu ambisius sareng arah anu jelas perjalanan pikeun industri sareng ranté suplai anu langkung seueur ngeunaan karaharjaan sato, perlindungan lingkungan sareng ...Maca deui »