Anyar kelinci Real Rex bulu rajutan poncho / kaos Bat

Pedaran pondok:

Dina usum tiis, urang kedah ngan ukur kahaneutan tapi ogé mode seger pikeun babarengan.

Haneut, kaéndahan sareng modis nyaéta milih bulu Alami organik & kageulisan, mulya.


Detil Produk

Tanda Produk

Detil produk

Éta tina bulu kelenci Rex Éta ​​anyaman, modis sareng haneut Tangan anyaman, modis sareng lemes kelenci gunting ku rakun Rupa-rupa warna tiasa disesuaikan, Anjeun tiasa ngarobih warna padet atanapi warna dobel, sapertos luhur bodas hideung, warna chinchilla Dina tiis usum tiris, urang kedah ngan ukur kahaneutan tapi ogé mode seger pikeun babarengan.

Haneut, kaéndahan sareng modis nyaéta milih bulu Alami organik & kageulisan, mulya.

Kami pabrik produk bulu, tapi ogé pabrik anjeun, anjeun tiasa ngarancang gaya anjeun nyalira, kami bakal ngahasilkeun. Ieu mangrupikeun tren kapayunna, janten produk sareng merk anu pikaresepeun, modis sareng unik, sareng ngawasa kualitasna. Divisi desain sareng produksi, sareng kerjasama sareng tacit sareng integrasi. Harepan anjeun ogé harepan kami. Kami bakal janten bagian tina pantun, sabab éta mangrupikeun topik anu abadi. Hayu urang damel babarengan pikeun nambihan warna pikeun kahirupan jalma anu langkung saé. Kami pabrik anu propésional, sanés operator, teu paduli kana halaman wéb kami, miharep anjeun ngeunaan miara produk sareng tulus, ngarepkeun email anjeun. Punten taroskeun ka kami upami aya patarosan

Jumlah gaya SJ1612
Gaya Kutang
Bahan permukaan: 100% bulu kelenci sareng bulu rakun dicelup
Ukuran ukuran bébas
Warna kustomisasi
Pamandangan anu lumaku Luar
Kontrol kualitas internal / pihak katilu
Harga FOB $ 45
Métode pamukiman T / T, Western Union, bank online
Min.Order kelir20-50 potongan
Balanja Express, angkutan laut, angkutan udara
Modeu pangiriman angkutan udara atanapi laut numutkeun kabutuhan pelanggan

NAHA MILIH KAMI?

  • Pangalaman

    10 + taun pangalaman pembuatan, urang gaduh tim propésional
  • Sertifikasi Qualitu

    Pabrik perusahaan parantos lulus auddit ISO pihak katilu
  • Laporan Tés Sertifikasi Nasional

    Laporan uji agénsi uji sertifikasi nasional CANS
  • OEM & ODM

    OEM & ODM, ngagaduhan kakuatan téknis anu kuat ngembangkeun sareng ngaropea sakumaha pamundut anjeun
  • Pesenan Leutik

    Kami gaduh kamampuan anu hébat pikeun nyayogikeun syarat urutan alit sareng réaksi gancang
  • Pabrik

    Anjeun tiasa langsung dok sareng pabrik sareng nganggona salaku pabrik anjeun nyalira

KUMAHA URANG NGANGGO ANJEUN

  • Kirimkeun panilitian anjeun

  • OEM & ODM

  • Komunikasi

  • Sampling

  • PO

  • Produksi ageung

  • Ngepak

  • Pangiriman

  • Jasa saatos-jualan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali