Kantong fashion bulu mink gaya awéwé anyar

Pedaran pondok:

NYIEUN GAYA URANG KAMI

Ngawangun merek sorangan, urang pabrikna

MATERI ALAM, TOP FASHION JEUNG PANANGGUNGAN lingkungan


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Kantong taktak tunggal / Kantong

Pilih bulu mink salaku bahan baku, Pinuh sareng herang

Anjeun tiasa ngaropea warna anu anjeun pikahoyong

kalayan tautan kulit di tengahna. Grip gagang, Sentuhan anu saé. Desain anyar, mode anyar, Dina waktos anu sami masihan anjeun kahaneutan

Luhurna dilengkepan ku dua Zipper Tarik, langkung merenah pikeun dibuka sareng éndah

Pindingna nyaéta poliéster, anu langkung gampang dibersihkeun. Éta ngagaduhan saku ritslét kanggo barang berharga

Di handapeunana aya panjang, dasar kulit oval sareng opat kancing logam, anu tiasa nangtung

Urang kedah langkung caket kana bulu. Éta henteu organik, alami sareng ramah lingkungan. Alam masihan urang anu pangsaéna. Éta ogé puncak mode. Éta nyandak urang imajinasi anu teu aya watesna. Éta ngagambarkeun pantun, bangsawan, kaéndahan, watek sareng kaéndahan .......

Kami pabrik kantong bulu, kerjasama kami jarak anu pang caketna, sanaos tiasa seueur dilakukeun, sabab supados urang anu damel kerjasama sareng kami mendakan langkung seueur penggemar, janten ulah hariwang ngeunaan harga. Kami difokuskeun masing-masing

Upami anjeun ngagaduhan patarosan, mangga kontak shengjin@sjfurs.com

Detil produk

Jumlah gaya SJ2116
Gaya Kantong taktak tunggal / Kantong
Bahan permukaan: 100% bulu mink sareng kulit, pedalaman: poliéster
Ukuran Panjang, jangkungna sareng lébar: 28cm * 23cm * 5cm
Warna kustomisasi
Warna hardware hideung
saku nampilkeun1 kantong pos interior, kantong pangatur
Métode panutupan seleting luhur
Pamandangan anu lumaku Luar
Kontrol kualitas internal / pihak katilu
Harga FOB
Métode pamukiman T / T, Western Union, bank online
Min.Order Biasa warna20-50 potongan, warna khusus 100-200 potongan
Balanja Express, angkutan laut, angkutan udara
Modeu pangiriman angkutan udara atanapi laut numutkeun kabutuhan pelanggan

NAHA MILIH KAMI?

  • Pangalaman

    10 + taun pangalaman pembuatan, urang gaduh tim propésional
  • Sertifikasi Qualitu

    Pabrik perusahaan parantos lulus auddit ISO pihak katilu
  • Laporan Tés Sertifikasi Nasional

    Laporan uji agénsi uji sertifikasi nasional CANS
  • OEM & ODM

    OEM & ODM, ngagaduhan kakuatan téknis anu kuat ngembangkeun sareng ngaropea sakumaha pamundut anjeun
  • Pesenan Leutik

    Kami gaduh kamampuan anu hébat pikeun nyayogikeun syarat urutan alit sareng réaksi gancang
  • Pabrik

    Anjeun tiasa langsung dok sareng pabrik sareng nganggona salaku pabrik anjeun nyalira

KUMAHA URANG NGANGGO ANJEUN

  • Kirimkeun panilitian anjeun

  • OEM & ODM

  • Komunikasi

  • Sampling

  • PO

  • Produksi ageung

  • Ngepak

  • Pangiriman

  • Jasa saatos-jualan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali