Kantong fashion bulu Budak Anyar Tali taktak / kantong bulu Pakem

Pedaran pondok:

Gratis cecekelan / tali kantong ngabongkar

Éta tiasa dianggo nganggo kantong naon waé. Éta nyandak anjeun pantun sareng kahaneutan

Sareng merenah pisan pikeun dibawa atanapi ngagentos

Kuring yakin éta bakal mawa béda watek pikeun kantong anjeun

Kualitas tinggi Bulu Kelinci Rex sareng kulit domba dianggo.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Pegangan / tali anu tiasa dibébaskeun gratis Éta tiasa dianggo nganggo kantong naon waé. Éta nyandak anjeun pantun sareng kahaneutan Sareng éta merenah pisan pikeun dibawa atanapi ngagentos kuring yakin éta bakal mawa watek anu béda pikeun kantong anjeun kualitas Tinggi Rex Kelinci Bulu sareng domba kulit anu dianggo.

Éta tiasa ngarobih buluan numutkeun ideu anjeun

Anjeun tiasa milih warna karesep anjeun pikeun nyocogkeun, atanapi warna padet

Warna sareng ukuran tiasa disaluyukeun numutkeun ideu anjeun pikeun ngajantenkeun gaya unik anjeun. Sagala jinis warna sareng pola sok cocog pikeun anjeun

Aya dua pilihan: Sadaya pola bulu, sareng nambihan perakitan kulit domba dua cara, sadayana bulu kalayan lapisan anu tetep, karaos langkung lemes sareng haneut. Kulit domba langkung dipersonalisasi sareng tiasa dianggo dina dua sisi

Kami pabrik produk bulu, tapi ogé pabrik anjeun, anjeun tiasa ngarancang gaya anjeun nyalira, kami bakal ngahasilkeun. Ieu mangrupikeun tren kapayunna, janten produk sareng merk anu pikaresepeun, modis sareng unik, sareng ngawasa kualitasna. Divisi desain sareng produksi, sareng kerjasama sareng tacit sareng integrasi. Harepan anjeun ogé harepan kami. Kami bakal janten bagian tina pantun, sabab éta mangrupikeun topik anu abadi. Hayu urang damel babarengan pikeun nambihan warna pikeun kahirupan jalma anu langkung saé. Kami pabrik anu propésional, sanés operator, teu paduli kana halaman wéb kami, mugia anjeun paduli, upami anjeun ngagaduhan patarosan mangga ngahubungi kami, Hatur nuhun pikeun browsing

Detil produk

Jumlah gaya SJ21002
Gaya Kantong gratis / tali
Bahan permukaan: 100% bulu sareng kulit   
Ukuran 90-100cm / custom didamel
Warna kustomisasi
Pamandangan anu lumaku Luar
Kontrol kualitas internal / pihak katilu
Harga FOB
Métode pamukiman T / T, Western Union, bank online
Min.Order unggal warna 50 lembar
Balanja Express, angkutan laut, angkutan udara
Modeu pangiriman angkutan udara atanapi laut numutkeun kabutuhan pelanggan

NAHA MILIH KAMI?

  • Pangalaman

    10 + taun pangalaman pembuatan, urang gaduh tim propésional
  • Sertifikasi Qualitu

    Pabrik perusahaan parantos lulus auddit ISO pihak katilu
  • Laporan Tés Sertifikasi Nasional

    Laporan uji agénsi uji sertifikasi nasional CANS
  • OEM & ODM

    OEM & ODM, ngagaduhan kakuatan téknis anu kuat ngembangkeun sareng ngaropea sakumaha pamundut anjeun
  • Pesenan Leutik

    Kami gaduh kamampuan anu hébat pikeun nyayogikeun syarat urutan alit sareng réaksi gancang
  • Pabrik

    Anjeun tiasa langsung dok sareng pabrik sareng nganggona salaku pabrik anjeun nyalira

KUMAHA URANG NGANGGO ANJEUN

  • Kirimkeun panilitian anjeun

  • OEM & ODM

  • Komunikasi

  • Sampling

  • PO

  • Produksi ageung

  • Ngepak

  • Pangiriman

  • Jasa saatos-jualan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali