Kantong awéwé énggal nyata bulu bulu Mink Knapsack kantong borong

Pedaran pondok:

Pantun sareng awét.

Tekstur mulya kapasitas luhur

Mink kualitas luhur sareng kulit domba

Témbongkeun gaya unik kami, kuring yakin éta bakal narik langkung seueur anu resep pikeun anjeun


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Pantun sareng awét. Murni tékstur berkapasitas luhur Mink kualitas luhur sareng kulit domba Téjokeun gaya unik kami, kuring yakin éta bakal narik ati anu langkung resep pikeun anjeun. Kantong mink sareng domba kantong kulit ieu cocog pikeun anjeun dina usum semi, gugur sareng usum salju. Éta tiasa janten portabel atanapi satchel. Tali na tiasa diatur sareng tiasa dicabut.

Éta bakal disesuaikan pikeun anjeun. Éta mangrupikeun ransel dina waktos anu sami anjeun tiasa nyaluyukeun tali salaku satchel kanggo dianggo, éta pikaresepeun pisan.

Modeu panutupanana luhur nyaéta gambar sabuk ngagampangkeun pikeun anjeun ngabukaana sareng saku ritsleting di jero pikeun mastikeun kasalametan barang berharga anjeun.

Kulit sapi dianggo salaku bahan bantu pikeun mastikeun katahanan.

Lapisan poliéster ngajantenkeun gampang dibersihkeun. Éta caket kana kulit kantong, janten langkung lega sareng rapih pasokan langsung ti pabrik énggal, Kami produksi langsung profesional, simpen tautan panengah anu teu perlu, janten biaya komoditas anjeun bakal janten lingkungan Organik anu panghandapna perlindungan Haneut, kaéndahan sareng modis nyaéta milih bulu Alami organik & kageulisan, mulya Tapi henteu kedah mahal.

MINK FURS FASHION BAGS Data Produk

Jumlah gaya SJ2107
Gaya Knapsack / ransel
Bahan permukaan: 100% bulu mink sareng 100% kulit domba, pedalaman: poliéster
Ukuran Panjang, jangkungna sareng lébar: 20cm * 22cm * 15cm
Modeu panutupan Tali
Warna kustomisasi
Warna hardware hideung
Pamandangan anu lumaku Luar
Kontrol kualitas internal / pihak katilu
Harga FOB $ 80- $ 110
Métode pamukiman T / T, Western Union, bank online
Min.Order Biasa warna20-50 potongan, warna khusus 100-200 potongan
Balanja Express, angkutan laut, angkutan udara
Modeu pangiriman angkutan udara atanapi laut numutkeun kabutuhan pelanggan

NAHA MILIH KAMI?

  • Pangalaman

    10 + taun pangalaman pembuatan, urang gaduh tim propésional
  • Sertifikasi Qualitu

    Pabrik perusahaan parantos lulus auddit ISO pihak katilu
  • Laporan Tés Sertifikasi Nasional

    Laporan uji agénsi uji sertifikasi nasional CANS
  • OEM & ODM

    OEM & ODM, ngagaduhan kakuatan téknis anu kuat ngembangkeun sareng ngaropea sakumaha pamundut anjeun
  • Pesenan Leutik

    Kami gaduh kamampuan anu hébat pikeun nyayogikeun syarat urutan alit sareng réaksi gancang
  • Pabrik

    Anjeun tiasa langsung dok sareng pabrik sareng nganggona salaku pabrik anjeun nyalira

KUMAHA URANG NGANGGO ANJEUN

  • Kirimkeun panilitian anjeun

  • OEM & ODM

  • Komunikasi

  • Sampling

  • PO

  • Produksi ageung

  • Ngepak

  • Pangiriman

  • Jasa saatos-jualan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali