Profil Perusahaan

Shengjin Fur Products Co., Ltd.

Kami ShengJin Fur Products Factory, desain pabrik bulu Profesional sareng produksi sababaraha jinis produk bulu. diadegkeun dina bulan Désémber 2013, tempatna di daérah Kalér Propinsi Hengshui Hebei, Cina. Kami gaduh tim anu saé sareng propésional Tina pamilihan, ngalelep, ngaput, pamariksaan sareng bungkus sareng prosés pangiriman diawasi ku tanaga khusus, Kami nyobian anu pangsaéna pikeun ngahontal kualitas pangsaéna sareng harga panghandapna. Kami kulawarga bulu. Sadaya anggota kulawarga jalma-jalma buluan. Dina taun 1980an, kokolot urang mimiti ngadamel sagala jinis pelat besi tua, tapi ngan aya sababaraha pembeli. Dina taun 1990an, éta utamina ngadamel jaket kulit domba, anu utamina dijual ka Rusia. Dina awal abad ka-21, urang mimiti ngadamel sagala jinis pakean sareng asesoris: pakean kulit kelenci, topi kulit domba, liontin konci sareng sajabina. Pabrik kami didaptarkeun di akhir 2013, Éta ogé mangrupikeun awal generasi anyar urang bulu, sareng sacara resmi ngalangkah dina panggung perdagangan internasional. Jinis bulu anu urang kalibet sacara laun ngembang, sareng jinis baju busana bulu ogé laun ningkat. Pangetahuan logistik, katerampilan produksi, pangetahuan modél laun-laun dalit; Jenis Bulu Utamana: mink, fox, rakun, kelenci jsb; Produk utama: jas, selendang, syal, kantong fashion Fur jsb.

8
1 (3)
1 (2)
1 (7)
1 (11)
1 (20)
dwdw
1 (18)
1 (19)

Kaahlian & Kaahlian kami

Dugi ka 2019, kami parantos kalibet dina nyulam bulu sareng produk bulu anu sanés, sapertos: nyulam kutang, syal, atanapi kerah. pasar utama nyaéta Amérika Kalér, Éropa sareng Jepang. Dina 2020, urang bakal ngamimitian nalungtik kantong bulu sareng ngembangkeun salaku bisnis utama urang. Éta tiasa dirarancang dina sababaraha jinis, Kami bakal salawasna ngalakukeun sampel anyar, sareng ngahasilkeun gaya desain unik pikeun konsumén, Hayu urang ngalakukeun langkung seueur pikeun mode babarengan ngabagéakeun perhatian anjeun, ngarepkeun pamekaran umum sareng anjeun

Kapercayaan pabrik urang éta kualitas mangrupikeun kahirupan perusahaan. Pilih bahan baku bulu kelas hiji, masing-masing potongan olahan anu rumit, sareng kami gaduh biaya produksi panghandapna Ayeuna.

Wilujeng sumping ti daérah mana waé sareng anjeun, ngarepkeun kontak anjeun!

surat:shengjin @ sjfurs.com

iso9001
1
2
4
3

Sagala Anu Anjeun Hoyong Terang perkawis Kami