Riwayat Perusahaan

Désémber 2013

image1-1

Generasi anyar jalma bulu ngawangun pabrik anyar    

Dina 2014

image1-1

Palanggan Jepang munggaran

Dina 2015

image1-1

Dina 2015, kuring ngiringan ngiringan paméran anu munggaran. Terus nambahan bulu nyulam

Dina 2016

image1-1

Anjeunna ngagabung ka Guangzhou Guangzhou Fair sareng perusahaan perdagangan asing

Dina 2017

image1-1

Anjeunna ilubiung dina Shanghai China Fair

Dina 2018

image1-1

Kami bakal terus ningkatkeun kategori produk bulu sareng ngagedékeun konsumén kami ka Éropa, Amérika Kalér sareng Jepang

Dina 2019

image1-1

Ilubiung dina Milan Fur Fair di 2019

Dina Pébruari 2020

image1-1

Urang bakal ngamimitian ngembangkeun kantong mode bulu

Dina 2021

image1-1

Pameran online Hong Kong Fur Fair di 2021

Dina April 2021

image1-1

Halaman wéb bakal dioperasikeun dina April 2021