2021 Pola awéwé anyar mode kelinci bulu Rex

Pedaran pondok:

Kantong taktak tunggal / Kantong

Pilih kelenci Rex salaku bahan baku, Pinuh sareng herang

Anjeun tiasa ngaropea warna anu anjeun pikahoyong

kalayan tautan kulit di tengahna. Grip gagang, Sentuhan anu saé. Pakem bulu tiasa ditambih supados langkung raoseun sareng haneut

Desain anyar, mode anyar, Dina waktos anu sami masihan anjeun kahaneutan

Luhurna dilengkepan ku dua Zipper Tarik, langkung merenah pikeun dibuka sareng éndah


Detil Produk

Tanda Produk

NAHA MILIH KAMI?

  • Pangalaman

    10 + taun pangalaman pembuatan, urang gaduh tim propésional
  • Sertifikasi Qualitu

    Pabrik perusahaan parantos lulus auddit ISO pihak katilu
  • Laporan Tés Sertifikasi Nasional

    Laporan uji agénsi uji sertifikasi nasional CANS
  • OEM & ODM

    OEM & ODM, ngagaduhan kakuatan téknis anu kuat ngembangkeun sareng ngaropea sakumaha pamundut anjeun
  • Pesenan Leutik

    Kami gaduh kamampuan anu hébat pikeun nyayogikeun syarat urutan alit sareng réaksi gancang
  • Pabrik

    Anjeun tiasa langsung dok sareng pabrik sareng nganggona salaku pabrik anjeun nyalira

KUMAHA URANG NGANGGO ANJEUN

  • Kirimkeun panilitian anjeun

  • OEM & ODM

  • Komunikasi

  • Sampling

  • PO

  • Produksi ageung

  • Ngepak

  • Pangiriman

  • Jasa saatos-jualan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali