• Products
  • COAT/JACKET
  • BAGS

tentang Kami SHENGJIN FUR PRODUK CO., LTD.

Kami ShengJin Fur Products Factory, desain pabrik bulu Profesional sareng produksi sababaraha jinis produk bulu. diadegkeun dina bulan Désémber 2013, tempatna di daérah Kalér Propinsi Hengshui Hebei, Cina. Kami gaduh tim anu saé sareng propésional Tina pamilihan, ngalelep, ngaput, pamariksaan sareng bungkus sareng prosés pangiriman diawasi ku tanaga khusus, Kami nyobian anu pangsaéna pikeun ngahontal kualitas pangsaéna sareng harga panghandapna. Kami kulawarga bulu. Sadaya anggota kulawarga jalma-jalma buluan. Dina taun 1980an, kokolot urang mimiti ngadamel sagala jinis pelat besi tua, tapi ngan aya sababaraha pembeli.

  • about us